deмι lovαтo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deмι lovαтo

Demi Lovato Fan Club

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Merhabaaa=P

2 posters
YazarMesaj
didolata
Admin
didolata

Merhabaaa=P Empty
MesajKonu: Merhabaaa=P   Merhabaaa=P Icon_minitimePaz Tem. 11, 2010 4:20 am

Merhaba ben Didem.Hatay/Antakya'da oturuyorum.Zachary Levi manyağıyım öyle ki bu biraz aşırı Rolling Eyes
Siteyi kuran kişiler Ailem olduğu için katılmam garip olurdu=P
Photoshop ile uğraşıyorum=) Çevredekiler beğendiklerini söyleselerde bu benim için hala bir muamma...
Dev Patel hayranıyım ilk olarak Slumdog Millionary'de gördüm ve o oğlanı da bırakamadım=P

Enlerim=

En sevdiğim Filmler=Unstrung Heroes,The Movie Hero ve Slumdog Millionary(Vazgeçilmezim)

En sevdiğim Şarkıcılar=Mika,Jonas Kardeşler,Fergie,Timbaland,Katy Perry vs.

En sevdiğim Oyuncular="Zachary Levi",Dev Patel,Logan Lerman,Jacob Kogan,Moises Arias,Asa Butterfield,Michael Seater,Matthew Knight,Mitchel Musso,Adam Brody,Mary Elizabeth Winstead vs.

En sevdiğim diziler=Chuck,Ghost Whisperer,My name's Earl,Pushing Daises,Dexter,ICarly,Zoey 101,Drake and Josh,Hannah Montana vs.

En sevdiğim söz=Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz. Fakat arkadaşlar, yorulmadan ne demek? Yorulmamak olur mu? Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada da dinlenmeden beni takip etmektir. Yorgunluk her insan, her mahlûk için tabii bir halettir, fakat insanda yorgunluğu yenebilecek mânevi bir kuvvet vardır ki, işte bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür.

Atatürk

En sevdiğim şarkılar=Mika-Grace Kelly,Owl City-Hello Seattle-Hot Air Ballon

En sevdiğim Kitaplar=Sefiller,Uygarlığı Değiştiren 100 Kedi,Aşk-ı Memnu,Wimpy Kid
xx"GzDee"xx
Admin
xx

Merhabaaa=P Empty
MesajKonu: Geri: Merhabaaa=P   Merhabaaa=P Icon_minitimePaz Tem. 11, 2010 11:34 am

Seni zaten tanıyordm ama böyle daa çok tanımış oldm =)
Hoşgeldin siteye =)

Merhabaaa=P
1 sayfadaki 1 sayfası